tv dielli
kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / Është mbajt takimi i rregullt i Komitetit të Komuniteteve në Deçan

Është mbajt takimi i rregullt i Komitetit të Komuniteteve në Deçan

Komiteti për komunitete (KK) në komunën e Deçanit ka mbajtur  seancën e tij të rregullt me të gjithë anëtarët e saj të pranishëm. Në këtë takim nga zyrtari i ZLK-së Shaban Pejqinoviq u bë e ditur se brenda këtij muaji janë kthyer tre persona të komunitetit shqiptar nga vendet e treta. Ndërsa sa i përket raportit policor komandanti i stacionit policor në Deçan Tog. Sejdi Dobraj tha se gjendja e sigurisë në komunën e Deçanit është e qetë.

Nga takimi i kaluar nuk ka ndodh ndonjë rast që duhet cekur. Po ashtu në ketë takim është diskutuar edhe lidhur me lagjen në Gramaqel dhe fëmijët e komunitetit RAE.

Kontrolloni gjithashtu

Dëshmorët e fshati Baballoq janë dekoruar me Urdhrin ,,Heroi i Kombit”   

Me Urdhrin ,,Heroi i Kombit”, me një ceremoni të veçantë, janë dekoruar të gjithë dëshmorët ...