KEK
Fillimi / Institucionet / Është përurua Kabineti i Fizikës në Gjimnazin “Vëllezërit Farashëri” në Deçan

Është përurua Kabineti i Fizikës në Gjimnazin “Vëllezërit Farashëri” në Deçan

Është përurua Kabineti i Fizikës në Gjimnazin “Vëllezërit Farashëri” në Deçan. Në këtë përurim ishte i pranishëm edhe kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, i cili me këtë rast i uroj nxënësit dhe mësimdhënësit për këtë investim, duke kërkuar nga ta që të angazhohen sa më shumë dhe ta shfrytëzojnë këtë Kabinet në zgjerimin e njohurive për nxënësit e kësaj shkolle. Ky Investim u bë në bashkëpunim të familjes së humanistit Homdi Lataj, Komunës së Deçanit dhe Ministrisë së Arsimit!

Ky lloj investimi është lehtësim për mësimdhënësit dhe nxënësit e komunës së Deçanit.

Kontrolloni gjithashtu

Komiteti për Politikë dhe Financa në Rahovec mbajti mbledhje e katërt të rregullt

Në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit, nën udhëheqjen e kryesuesit Afrim Dina, ...