KEK
Fillimi / Lajmet / Evgjeni Thaçi: Fshehja e letrës së z. Simmons është veprim skandaloz i kryetarit të Komisionit për Legjislacion, Shkemb Manaj
Evgjeni Thaçi: Fshehja e letrës së z. Simmons është veprim skandaloz i kryetarit të Komisionit për Legjislacion, Shkemb Manaj

Evgjeni Thaçi: Fshehja e letrës së z. Simmons është veprim skandaloz i kryetarit të Komisionit për Legjislacion, Shkemb Manaj

Deputetja e PDK-së, Evgjeni Thaçi, ka drejtuar  kritika realiste dhe të dëshmuara për kryetarin e Komisionit për Legjislacion, Shkëmb Manaj, i cili për më shumë se katër muaj e ka mbajtur të fshehur letrën që ka dërguar ish-kryetari i Asamblesë së Gjyqtarëve të EULEX-it, Malcom Simmons, lidhur me keqpërdorimet dhe abuzimet e EULEX-it në Kosovës. Deputetja Thaçi ka thënë se kjo deklaratë e Simmons përmban pretendime të dokumentuara, që EULEX-i ka kryer shkelje të rënda në vendin tonë. Deputetja e PDK-së ka thënë se fshehja e letrës është veprim skandaloz dhe i dënueshëm i kryetarit të Komisionit për Legjislacion, andaj Kuvendi e institucionet e hetuesisë duhet të marrin veprime urgjentë për këto pretendime të ngritura. Evgjeni Thaçi e ka publikuar të përkthyer në shqip,  letrën e  z. Malkolm Simmons.

Kontrolloni gjithashtu

Mbi 96 milionë persona në gjithë botën janë infektuar nga COVID-19, ndërsa rreth 68 milionë të tjerë janë shëruar

Mbi 96 milionë persona në gjithë botën janë infektuar nga COVID-19, ndërsa rreth 68 milionë të tjerë janë shëruar

Rreth 69 milionë persona janë shëruar nga COVID-19 në gjithë botën, derisa mbi 96 milionë ...