Fillimi / Lajmet / Fatmir Limaj: Nisma do të jetë befasi e zgjedhjeve dhe do t’i prish matematikat që po bëhen në Prishtinë
Fatmir Limaj: Përfaqësuesit e Nismës në Kuvend do të jenë një zë i fuqishëm i vlerës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Fatmir Limaj: Nisma do të jetë befasi e zgjedhjeve dhe do t’i prish matematikat që po bëhen në Prishtinë

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj ka folur për fuqinë elektorale të partisë që e drejton, duke thënë se “matematikat që bëhen në Prishtinë” për ata do t’ua prish populli me votë. “Artificialisht po tentohet të prishet vota e Nismës, por kjo nuk do t’u del ashtu siç mendojnë disa për neve”, ka thënë ai. Sipas tij, nëse ai nuk ndjehet i sfiduar, nuk i hyn fare garës. “Nëse s’ka sfidë, mua nuk më kënaq”. Ai tha se po përdorën metoda të ulëta për ta prishur votën e Nismës. Limaj theksoi se Kosova gjendet në situatë të jashtëzakonshme, por Nisma si parti nuk është në atë pozitë. Sipas tij, ata që flasin për votat e Nismës dhe pragun zgjedhor, nuk e kanë idenë as ku janë ato zona për të cilat po flet ai.

Kontrolloni gjithashtu

IKSHPK: Cilësia jo e mirë e ajrit është ndër kontribuuesit kryesorë në shfaqjen e problemeve shëndetësore

IKSHPK: Cilësia jo e mirë e ajrit është ndër kontribuuesit kryesorë në shfaqjen e problemeve shëndetësore

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës thotë se cilësia jo e mirë e ajrit ...