KEK
Fillimi / Lajmet / Qytetarët e Kosovës presin mbështetje më të madhe nga Joe Biden si kryetar i Shteteve të Bashkuara Amerikës

Qytetarët e Kosovës presin mbështetje më të madhe nga Joe Biden si kryetar i Shteteve të Bashkuara Amerikës

Në Kosovë po pritet me interes inaugurimi i kryetarit të zgjedhur amerikan Joe Biden, me shpresën për mbështetje në proceset politike që ndodhen para vendit. Zoti Biden shihet si një nga mbështetësit më të fuqishëm të lirisë dhe pavarësisë së Kosovës. Qytetarët e Kosovës presin që administrata e re e Shteteve të Bashkuara të Amerikës e udhëhequr nga Joe Biden do t’i kushtojë më shumë rëndësi Kosovës, Biden që inaugurohet sot në Kosovë shihet si një nga mbështetësit më të mëdhenj të lirisë dhe pavarësisë së Kosovës. Ai e ka vizituar Kosovën në muajin gusht të vitit 2016 kur ishte nën-kryetar dhe mori pjesë në ceremoninë e emërimit të një rruge me emrin e djalit të tij të vdekur.

Kontrolloni gjithashtu

IKSHPK: Cilësia jo e mirë e ajrit është ndër kontribuuesit kryesorë në shfaqjen e problemeve shëndetësore

IKSHPK: Cilësia jo e mirë e ajrit është ndër kontribuuesit kryesorë në shfaqjen e problemeve shëndetësore

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës thotë se cilësia jo e mirë e ajrit ...