KEK
Fillimi / Institucionet / Ferizajt i shtohet edhe një inspektor për inspektimin e bombolave te gazit

Ferizajt i shtohet edhe një inspektor për inspektimin e bombolave te gazit

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, ekipit të inspektorëve të Komunës i ka shtuar edhe një inspektor që mbulon një fushë me peshë për shëndetin e qytetarëve. Janë bombolat e gazit përkatësisht inspektimi i tyre që institucionet e shtetit, nuk e kanë rregulluar deri më tani, çka na shtyn të bëjmë zgjidhje vetanake për shëndetin e qytetarëve.

Musli Cakolli do të jet inspektor i mbikëqyrjes së enëve nën presion-gazit (GLN-Propan Butan), që me punën e tij inspektuese të parandaloj më të keqen nga shpërthimet eventuale të enëve përkatëse, ka njoftuar kryetari Aliu.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Aliu, njoftoi qytetarët për punën, të arriturat, sfidat dhe projektet në gjashtëmujorin e parë të këtij viti si dhe u diskutua edhe për Kornizën Afatmesme Buxhetore 2022-2024

Këtë të enjte është mbajt takimi i Kryetarit të Ferizajt, Agim Aliu me qytetarë për ...