Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Institucionet / Fillojnë operimet ajrore në relacionin Prishtinë-Paris

Fillojnë operimet ajrore në relacionin Prishtinë-Paris

Falë angazhimit të subjekteve vendore të avicionit civil, përkatësisht transportit ajror, për qytetarët që e shfrytëzojnë këtë formë transporti, vazhdimisht po krijohen kushte e lehtësi për udhëtim të shpejtë, komod dhe me kosto më të favorshme.

Hapi i fundit në këtë drejtim është linja e re e drejtpërdrejtë ajrore Prishtinë – Paris, që ka startuar ditën e fundit të muajit të kaluar. Pra, që nga data 30 qershor 2016, aviokompania “Easyjet”, e cila operon me çmime të lira, ka nxjerre në shitje biletat për fluturime të drejtpërdrejta Prishtinë – Paris dhe anasjelltas. Pas Berlinit, destinacion ky në të cilin operimet kanë filluar kohë më parë, ky  është destinacioni i dytë për në BE, për të cilin çmimet e biletave fillojnë nga 30 euro.

Kjo është edhe një nga dëshmitë se politikat zhvillimore të Ministrisë së Infrastrukturës po japin rezultatet e duhura në zhvillimin e  tregut në baza konkurrente.

Kontrolloni gjithashtu

Përfundimin e këtij viti komuna e Deçanit, e përmbyll më një gjendje të sigurisë të qetë pa raste për tu veçuar

Në Komunën e Deçanit u mbajt mbledhja e katërt e KKSB-së për vitin 2019 (Këshilli ...