KEK
Fillimi / Njoftime / Forca e Sigurisë së Kosovës merr pjesë në garën e famshme “Cambrian Patrol 21” në Britani të Madhe
Forca e Sigurisë së Kosovës merr pjesë në garën e famshme “Cambrian Patrol 21” në Britani të Madhe

Forca e Sigurisë së Kosovës merr pjesë në garën e famshme “Cambrian Patrol 21” në Britani të Madhe

Ministria e Mbrojtjes ka bërë me dije se pas përgatitjeve intensive dhe tejet sfiduese, ekipi i FSK-së ka udhëtuar të enjten për në Britaninë e Madhe për të marrë pjesë në garën e famshme “Cambrian Patrol 21”. Gara e njohur ndërkombëtare “Cambrian Patrol 21” është një ndër garat ushtarake më të njohura në botë ku marrin pjesë mbi 100 ekipe nga ushtritë e mbarë botës. “Komandot e FSK-së pritet që të na përfaqësojnë në mënyrë dinjitoze dhe të kthehen me rezultate shumë të larta nga kjo sfidë”, ka njoftuar Ministria e Mbrojtjes.

Kontrolloni gjithashtu

RKL: Njoftim

Në Radion Kosova e Lirë, në rubrikën e Fejtonit duke filluar nga 15 tetori 2021 ...