Fillimi / Institucionet / Fortesa me objekt të ri shkollor

Fortesa me objekt të ri shkollor

Është përuruar objekti i ri dhe modern i Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Liria” në Fortesë të komunës së Rahgovecit. Nxënësit e Fortesës, tashmë vitin e ri shkollor do ta nisin në kushte optimale të mësimit, ashtu siç e meritojnë. Në përurimin e kësaj shkolle ishte i pranishëm edhe kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, i cili i uroj nxënësit, mësimdhënësit dhe gjithë të pranishmit për objektin e ri të shkollës dhe kërkoj nga ta që të përkushtohen sa më shumë që është e mundur në punë që të arrijnë sa më shumë rezultate.

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi, takohet me punonjësit e administratës, diskutojnë për respektimin e orarit të punës dhe lehtësimin e shërbimeve për qytetarë

Në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit, kryetari i Komunës, Smajl Latifi ka ...