FSK-ja me aktivitete të ndryshme feston 12 Qershorin- Ditën e Paqes, 23 vjetorin e hyrjes së forcave të NATO-s në Kosovë,

Me rastin e 12 Qershorit- Ditës së Paqes, respektivisht 23 vjetorit të hyrjes së forcave të NATO-s në Kosovë, Ministria e Mbrojtjes në emër të Qeverisë së Kosovës dhe në bashkëpunim me institucionet tjera të Republikës së Kosovës, në cilësi të organizatorit, ju njoftojmë me agjendën e aktiviteteve të planifikuara, si në vijim:

11 Qershor

20:00 – Koncert muzikor i organizuar nga Radio Televizioni i Kosovës mbështetur nga Komuna e Prishtinës dhe Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve;

12 Qershor – Dita e Paqes

08:30 – Homazhe nga krerët shtetëror te varri i Presidentit Ibrahim Rugova;

08:40 – Homazhe nga krerët shtetëror te varri i Veprimtarit Adem Demaçi;

09:30 – Homazhe nga krerët shtetëror në Prekaz te varri i Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe Familjes Jashari;

10:30 – Nderim i krerëve shtetëror te Pllaka Përkujtimore e ushtarëve të rënë të NATO-s gjatë shërbimit në operacionin e KFOR-it në Kosovë;

11:20 – Performancë e Orkestrës Frymore të FSK-së dhe Togut Ceremonial të FSK-së – nga Sheshi “Skënderbeu” deri te Sheshi “Zahir Pajaziti”;

12:00 – Manifestimi Qendror “Nga Eksodi në Liri” te Treni Muze, në Bllacë të Hanit të Elezit, nën patronatin e Presidencës së Republikës së Kosovës.

Përjetësisht mirënjohës Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe aleatëve tjerë të NATO-s!

Ejani të gjithë të përkujtojmë, nderojmë, evokojmë e festojmë së bashku!

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Bedri Hamza, ka vizituar krerët e UÇK-së, që po mbahen të arrestuar në Hagë

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Bedri Hamza, ka vizituar krerët e UÇK-së në Hagë. Ai …