Wolfgang Ischinger: Richard Grenell, ndalo përpjekjen për të ndërhyrë, mandati juaj ka skaduar

Volfgang Ishinger: Është për t u vlerësuar gjuha e qartë e Kancelarit gjerman Olaf Sholc drejtuar Serbisë, lidhur me Kosovën

Deklarata e kancelarit të Gjermanisë, Olaf Scholz, i cili ka saktësuar se  dialogu në mes të Kosovës dhe Serbisë duhet të zgjidh edhe punën e njohjes së Kosovës ka nxitur reagime të mëdha, kudo në Serbi. Ndërkohë ish-përfaqësuesi i Bashkimit Evropian për Kosovën, Volfgang Ishinger, ka thënë se një deklaratë e tillë e Scholz është për t’u duartrokitur, në radhë të parë sepse  një gjuhë e tillë e qartë drejt Serbisë është për t’u vlerësuar. Do të  ishte e dobishme nëse të gjitha shtetet anëtare të BE-së do ta njihnin  pavarësinë e Kosovës, por sikur po shihet ende ka  shumë punë për të bërë!”, ka saktësuar ish-përfaqësuesi i Bashkimit Evropian për Kosovën, Volfgang Ishinger.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Vetëvendosja ka garuar në zgjedhjet e fundit me platformën për punësim dhe drejtësi, jo për rritje pagash

Kryeministri, Albin Kurti, ka thënë sot para deputetëve, në Kuvend,   se pakoja për përballje me …