MM

Ftesë për takim publik lidhur me Projekt – Strategjinë e Mbrojtjes të Republikës së Kosovës

Në emër të Kryesuesit të Grupit Punues për hartimin e Strategjisë së Mbrojtjes, gjeneral major Gëzim Hazrolli, ju ftoj të merrni pjesë në Takimin Publik i cili organizohet në kuadër të procesit të konsultimit dhe komunikimit  publik.  Takimi Publik do të mbahet më datën 29.12.2020 prej orës 10:00 në Sallën e konferencave në Objektin e Ministrisë së Mbrojtjes. Qëllimi i takimit është njoftimin juaj me projekt-dokumentin përkatës dhe ofrimi i mundësisë së diskutimit profesional dhe akademik lidhur me përmbajtjen e tij. Besojmë se diskutimet dhe idetë tuaja do të kontribuojnë në cilësinë e këtij projekti me interes shtetëror. Iu njoftojmë se Projekt -Strategjia e Mbrojtjes e Republikës së Kosovës, bazuar në Rregulloren Nr. 05/2016 për standardet minimale të konsultimit publik, është publikuar në platformën online të konsultimeve publike më datën 15.12.2020 dhe mund ta gjeni në linkun:  http://konsultimet.rks-gov.net/viewConsult.php?ConsultationID=41022.

Duke ju dëshiruar mirëseardhje përfaqësuesve tuaj nga fusha përkatëse, ju njoftojmë se autoritetet tona përgjegjëse kanë ndërmarrë masat anti-covid dhe të njëjtat kërkojmë të respektohen edhe nga ana juaj. Pjesëmarrjen tuaj kërkojmë të na e konfirmoni deri më datën 28.12.2020 ora 12:00., kurse për çdo informacion shtesë mund të na kontaktoni.

 

Kolonel Sefer ISUFI 
Zv. Drejtor i Zyrës për Marrëdhënie me Publikun/ Deputy Director of the Office of Public Relations

Ministria e Mbrojtjes/Ministry of Defense

PHONE                        MOBILE                EMAIL                                            

+383 38 200 13 600      +383 49 902 225      [email protected] 

Kazerma „Adem Jashari“  10000 Prishtinë, Repubilka e Kosovës/Rep. of Kosovo

Kontrolloni gjithashtu

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik Ali Hadrit “Studime dhe kritikë historiografike”

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik …