Ganimete Musliu: Lëvizja Vetëvendosje nuk ka qenë asnjëherë kundër Gjykatës Speciale

Ganimete Musliu: Gjendja e sigurisë në vend është stabile dhe nuk ka hapësirë për shqetësime

Kryetarja e Komisionit për Mbikqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, njëherit edhe deputete e PDK-së, Ganimete Musliu ka bërë të ditur se kreu i këtij institucioni, ka raportuar për punën gjashtë mujore. Sipas saj, drejtori Petrit Ajeti, u ka thënë se në përgjithësi gjendja e sigurisë në vend është stabile dhe nuk ka vend për shqetësime. “Sot kishim në raport të rregullt për 6 mujorin e parë të vitit drejtorin e Agjencinë për Inteligjencë Petrit Ajeti dhe është raportuar në përgjithësi për punën, aktivitetin e AKI-së dhe gjendjen e sigurisë në vend”, ka deklaruar Musliu. “Duke u bazuar në informatat që janë marrë nga zotëri Ajeti si drejtor i kësaj agjencie gjendja e sigurisë në vend është stabile dhe nuk ka hapësirë për shqetësime ose për ndonjë shqetësim shtesë te qytetarët e Kosovës”, tha Musliu. /EO/

Kontrolloni gjithashtu

Ministrat aktualë të Vetëvendosjes në Qeverinë Kurti do të mbesin pa poste e jashtë Kuvendit, meqë nuk janë deputetë

Qeveria Kurti ka rikonfirmuar edhe sot se nuk do të ketë paga të muajit shtator për mësimdhënësit grevistë

Zëdhënësi i Qeverisë, Përparim Kryeziu, ka deklaruar se  do të respektohet parimi “Pagë për punë”, …