Fillimi / Lajmet / Gjenerali Rama: FSK-ja ka kapacitete të bollshme mjekësore e logjistike për t’u përballur me çfarëdo situatë
Gjenerali Rama: FSK-ja ka kapacitete të bollshme mjekësore e logjistike për t’u përballur me çfarëdo situatë

Gjenerali Rama: FSK-ja ka kapacitete të bollshme mjekësore e logjistike për t’u përballur me çfarëdo situatë

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, është takuar me me gjeneralin Rrahman Rama ku është biseduar rreth gatishmërisë së FSK-së për të ndihmuar në masat për parandalimin e pandemisë Covid-19. Gjenerali Rama sqaroi se FSK-ja ka kapacitete mjekësore e logjistike për t’u përballur me çfarëdo situatë. Në kuadër të Forcës së Sigurisë së Kosovës është vënë në gjendje gatishmërie “Batalioni i Mjekësisë”, që mund të vihet plotësisht në shërbim të qytetarëve të Kosovës. “E falënderova gjeneral Ramën për bashkëpunimin e shkëlqyer, gatishmërinë e tij dhe FSK-së dhe ndihmën që po ofrohet në betejën kundër virusit. Ndër të tjera konfirmova se Ministria e Shëndetësisë do të përkrah FSK-në në fuqizimin e personelit shëndetësor dhe me pajisje medicinale. Me ushtarët tanë, vajzat e djemtë FSK-së dhe së bashku me të gjithë qytetarët do të triumfojmë në luftën me pandeminë”, shkroi Zemaj.

Kontrolloni gjithashtu

Valdete Daka: Mjetet që nuk janë harxhuar nga zgjedhjet e 6 teorit iu janë kthyer buxhetit të Kosovës

Valdete Daka: Mjetet që nuk janë harxhuar nga zgjedhjet e 6 teorit 2019 i janë kthyer buxhetit të Kosovës

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit ka shqyrtuar Raportin Vjetor të Komisionit Qendror ...