Airport Adem Jashari
MIT
tv dielli
kek
Fillimi / Lajmet / Guvernatori i BQK-së, Fehmi Mehmeti pret në takim një ekip të USAID-it, të udhëhequr nga Christopher Thompson
Guvernatori i BQK-së, Fehmi Mehmeti pret në takim një ekip të kontraktorëve të USAID-it, të udhëhequr nga Christopher Thompson

Guvernatori i BQK-së, Fehmi Mehmeti pret në takim një ekip të USAID-it, të udhëhequr nga Christopher Thompson

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti ka pritur në takim një ekip të kontraktorëve të USAID-it, të udhëhequr nga Christopher Thompson përfaqësues i Checchi and Company Consulting. Në këtë takim, Guvernatori Mehmeti i ka njoftuar ekipin e kontraktorëve të USAID-it për zhvillimet  në sistemin financiar në përgjithësi dhe atë bankar në veçanti, si dhe për sukseset dhe sfidat e këtij sektori. Guvernatori Mehmeti ka falënderuar për ndihmën e vazhdueshme që USAID-i amerikan ka dhënë për BQK-në në shumë projekte të realizuara, të cilat kanë ndihmuar në zhvillimin e sistemit financiar. Në këtë takim është diskutuar për mundësitë që i ofron arbitrazhi në zgjidhjen e kontesteve ligjore,  të cilat do të ndihmonin në zhvillimin e mëtutjeshëm të sektorit financiar. Nga ana tjetër, përfaqësues i Checchi and Company Consulting Thompson shprehu kënaqësinë për bashkëpunimin e realizuar me BQK-në dhe falënderoi Guvernatorin Mehmeti për angazhimin e tij të vazhdueshëm që ky bashkëpunim të rritet edhe më tutje.

Kontrolloni gjithashtu

Gent Cakaj: Do të riatdhesohen shqiptarët e bllokuar në hapësirën evropiane për shkak të masave ndaj COVID-19

Gent Cakaj: Do të riatdhesohen shqiptarët e bllokuar në hapësirën evropiane për shkak të masave ndaj COVID-19

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj, ka bërë ...