Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Haradinaj: Aksioni për Pajtimin e Gjaqeve na shkëputi nga epoka e gjakmarrjes për të na unifikuar në lëvizjen për liri
Haradinaj: Aksioni për Pajtimin e Gjaqeve na shkëputi nga epoka e gjakmarrjes për ta unifikuar në lëvizjen për liri

Haradinaj: Aksioni për Pajtimin e Gjaqeve na shkëputi nga epoka e gjakmarrjes për të na unifikuar në lëvizjen për liri

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj e ka kujtuar sot aksionin dhe Lëvizjën për Pajtimin e Gjaqeve në 30 vjetorin e fillimit të kësaj iniciative të bashkimit e pajtimit të popullit shqiptar ia arriri që ta ndajë shoqërinë tonë nga epoka e gjakmarrjes për ta bashkuar lëvizjen për çlirim. “Aksioni dhe Lëvizja për Pajtimin e Gjaqeve, përmes bashkimit e pajtimit të popullit shqiptar ia doli që ta shkëpusë shoqërinë tonë nga epoka e gjakmarrjes për ta unifikuar në lëvizjen për liri e pavarësi. Tridhjetë vjet më parë filluan ndryshimet e mëdha drejt realizimit të aspiratave tona si popull. Te Verrat e Llukës u bashkuan rreth gjysmë milioni pjesëmarrës, në tubimin më madhështor shqiptar të të gjitha kohërave, ku kulmoi iniciativa më fisnike e rinisë sonë, e faljes dhe shtrirjes së dorës së pajtimit. Mirënjohje të përjetshme për të gjitha ata që morën këtë nismë patriotike, drejtuesit e saj Anton Çetta e Zekeria Cana, pajtimtarëve dhe heronjve të këtij aksioni kombëtar, atyre që falën në emër të atdheut e të popullit shqiptar!”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Shtetasit e Kosovës që duan të udhëtojnë jashtë vendit dhe u duhet testi nëse janë ...