driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Haradinaj falënderon qytetarët e Kukësit për mbështetjen dhënë Kosovës në etapat më të rëndësishme historike
Haradinaj falënderon qytetarët e Kukësit për mbështetjen dhënë Kosovës në etapat më të rëndësishme historike

Haradinaj falënderon qytetarët e Kukësit për mbështetjen dhënë Kosovës në etapat më të rëndësishme historike

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim kryetarin e Bashkisë së Kukësit, Bashkim Shehu me bashkëpunëtorë. Siç bën të ditur kumtesa e Qeverisë së Kosovës, kryeministri e falënderoi kryetarin për kontributin e jashtëzakonshëm që banorët e Kukësit kanë dhënë për Kosovën, në etapat më të rëndësishme historike. Më tej, kryeministri theksoi gatishmërinë e Qeverisë për të thelluar bashkëpunimin për të gjitha temat me interes për të dyja vendet, veçmas për bashkëpunim të dyanshëm, konkretisht mes komunave kufitare. “Kryetari i Bashkisë së Kukësit, Bashkim Shehu, përgëzoi kryeministrin Haradinaj për marrjen e përgjegjësive të reja, duke kërkuar përkrahjen e Kosovës në projekte ekonomike të Kukësit.”, thuhet në komunikatë.

Kontrolloni gjithashtu

Gjermania e gatshme për mbështetjen e mëtutjeshme të Republikës së Kosovës, me theks në fushën e arsimit

Gjermania e gatshme për mbështetjen e mëtutjeshme të Republikës së Kosovës me theks në fushën e arsimit

“Shkëmbimi i nxënësve, studentëve dhe mësimdhënësve me institucionet e njohura gjermane është veprim i duhur ...