vipa
akp deri me 4 nentor
Fillimi / Lajmet / Haradinaj: Heronjtë Bekim Berisha, Bedri Shala, Elton Zherka dhe Permet Vula ranë që atdheu të jetojë i lirë
Kryeministri Haradinaj: Territoret dhe kufijtë e Kosovës nuk janë nën juridiksionin e kryetarit Thaçi

Haradinaj: Heronjtë Bekim Berisha, Bedri Shala, Elton Zherka dhe Permet Vula ranë që atdheu të jetojë i lirë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj i ka kujtuar heronjtë Bekim Berisha, Bedri Shala, Elton Zherka dhe Permet Vula në 20 vjetorin e rënies së tyre. Ai ka thënë se ata ranë që atdheu të jetojë i lirë. “Me nderim i kujtojmë sot heronjtë Bekim Berisha – Abeja, Bedri Shala, Elton Zherka dhe Permet Vula, këta shqiptarë të mëdhenj që i dhanë drejtim historisë së re të Kosovës. Ata kanë rënë në fushë të nderit, 20 vjet më parë, që atdheu të jetojë i lirë. Këta heronj dhe sakrifica e tyre, janë dëshmi se sa e shtrenjtë është liria. Idetë e mëdha të atdheut dhe lirisë nuk vdesin kurrë!”, ka shkruar kryeministri.

Kontrolloni gjithashtu

Një shkizmë e re dhe e pariparueshme për kreun e Ortodoksisë

Një shkizmë e re dhe e pariparueshme për kreun e Ortodoksisë

Me qëllim për t’i mbajtur nën diktat fetar të gjithë krishterët ortodoksë,  Kisha Ortodokse Ruse, ...