KEK
Fillimi / Lajmet / Haradinaj: Kosova do të mbetet partner i besueshëm në rreshtin e Koalicionit Global Kundër Terrorizmit
Ramush Haradinaj: Familja Deliu ishte e pafajshme, por askush nuk u dënua për vrasjen e tyre

Haradinaj: Kosova do të mbetet partner i besueshëm në rreshtin e Koalicionit Global Kundër Terrorizmit

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, ka thënë se vrasja e udhëheqësit të grupit militant të Shtetit Islamik Abu Bakr al-Baghdadi është moment historik drejt fitores ndaj terrorizmit. Haradinaj ka thënë se Kosova do të mbetet partner i besueshëm dhe qëndron e paluhatur në rreshtin e Koalicionit Global Kundër Terrorizmit, nën udhëheqjen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. “Operacioni i Ushtrisë Amerikane për vrasjen e udhëheqësit të grupit militant të Shtetit Islamik Abu Bakr al-Baghdadi është moment historik drejt fitores ndaj ISIS dhe terrorizmit. Kosova do të mbetet partner i besueshëm dhe qëndron e paluhatur në rreshtin e Koalicionit Global Kundër Terrorizmit, nën udhëheqjen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës”, ka shkruar Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Vetëvendosje dhe LDK akuzojnë njëra tjetren për bllokimin e punës së Komisionit hetimor parlamentar për privatizim

Vetëvendosje dhe LDK akuzojnë njëra tjetren për bllokimin e punës së Komisionit hetimor parlamentar për privatizimin

Komisioni hetimor parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë ka miratuar listën me katër ...