Fillimi / Lajmet / Haradinaj e takon Arne Sannes Bjornstad, përfaqësuesin Special për Ballkanin Perëndimor nga Norvegjia
Haradinaj pret në takim Arne Sannes Bjornstad, përfaqësuesin Special për Ballkanin Perëndimor nga Norvegjia

Haradinaj e takon Arne Sannes Bjornstad, përfaqësuesin Special për Ballkanin Perëndimor nga Norvegjia

Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim Arne Sannes Bjornstad, përfaqësuesin Special për Ballkanin Perëndimor, nga Ministria e Punëve të Jashtme e Norvegjisë-Departamenti i Evropës Juglindore. Në këtë takim kryeministri në detyrë Haradinaj e ka njoftuar përfaqësuesin Special Bjørnstad, për mbarëvajtjen e procesit zgjedhor në Kosovë, duke theksuar faktin se Sipas komunikatës së Qeverisë, Kosova me nivelin e treguar në zgjedhjet e 6 tetorit, në një proces kaq demokratik, fer dhe të drejtë, ka dëshmuar që është partner i Evropë, me të drejtë i takon kësaj familje të madhe dhe në këtë rrugëtim kërkon mbështetjen e Norvegjisë. Në këtë takim, është biseduar edhe për të arriturat e përgjithshme politike dhe ekonomike në vend, fuqizimin e rendit dhe ligjit, si dhe për përmbushjen e Agjendës së Reformave Evropiane. Arne Sannes Bjornstad, falënderoi kryeministrin në detyrë Haradinaj për pritje, duke shprehur përkrahjen e mëtejme të Norvegjisë në shumë fusha, me theks të veçantë thellimin e bashkëpunimit ndërmjet dy shteteve. Në këtë takim, ishte i pranishëm edhe ambasadori i Norvegjisë në Kosovë, Jens Erik Grondahl.

Kontrolloni gjithashtu

Rukiqi: Pandemia nuk ka ndikuar vetëm në shëndet por edhe në ekonomi, dëmet janë të konsiderueshme

Rukiqi: Pandemia nuk ka ndikuar vetëm në shëndet por edhe në ekonomi, dëmet janë të konsiderueshme

Nga nëntë deri në dhjetë milionë euro në ditë Kosova ka pasur humbje në sektorin ...