MIT
kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Haradinaj: Qeveria miratoi vendimin për Trupën Punuese për rishkikim dhe korrektimin e vijës kufitare me Malin e Zi
Lista Serbe tregohet shpërfillëse ndaj çështjes së demarkacionit

Haradinaj: Qeveria miratoi vendimin për Trupën Punuese për rishkikim dhe korrektimin e vijës kufitare me Malin e Zi

Kryeministri, Ramush Haradinaj ka njoftuar se Qeveria e drejtuar prej tij ka miratuar vendimin për Trupën Punuese për rishkikim dhe korrektimin e vijës kufitare me Malin e Zi. Në Trupën Punuese do të jetë Komisioni Shtetëror për Shënimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, dhe, sipas nevojës, do të mbështetët me ekspertizë shtesë në zbatim të detyrave të dhëna. Trupa Punuese emërohet duke u mbështetur në Deklaratën e Përbashkët të dy Presidentëve, të datës 16 shkurt 2018, me të cilën është paraparë themelimi i Trupës së Përbashkët Punuese për rishikim dhe korrektim të vijës kufitare në sektorët në drejtim të Çakorrit dhe Kullës së Zhlebit. Në Trupën Punuese do të jetë Komisioni Shtetëror për Shënimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, dhe, sipas nevojës, do të mbështetët me ekspertizë shtesë në zbatim të detyrave të dhëna, ka bërë të ditur kryeministri, Ramush Haradinaj.

 

Kontrolloni gjithashtu

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Në nderim dhe përkujtim të dëshmorëve të kombit, Ismet Jashari Kumanova, Gani Kastrati Afrim Buçaj, ...