Haxhiu

Haxhiu: S’ pajtohemi me gjuhën e përdorur nga Sami Kurteshi, por kjo po bëhet për ta sulmuar Vetëvendosjen

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Albulenë Haxhiu në një postim të saj lidhur me gjuhën e përdorur nga Sami Kurteshi, i cili ka qenë dhe është shumë i afërt me familjen e Astrit Deharit, ka shkruar se nuk pajtohet me gjuhën e përdorur, por kjo ka shërbyer  kolegeve partiake të ministres Hoxha për ta sulmuar Lëvizjen Vetëvendosje.  Ministrja e Drejtësisë, në njërën anë, pa asnjë rezervë, mbronte klanin e PDK-së, në anën tjetër, tha shumë të pavërteta në lidhje me atë se çfarë ka ndodhur me Astritin duke shtrembëruar edhe faktet. Vdekja e dhunshme e Astritit, ka pikëlluar e zemëruar shumë aktivistët e Lëvizjes, sidomos ish të burgosurin politik Sami Kurteshi, Nuk pajtohemi me gjuhën e përdorur nga z.Sami Kurteshi, mirëpo, vajtimet nga koleget partiake të ministres Hoxha, nuk janë për të as për të drejtat e grave dhe barazinë gjinore, por për ta sulmuar Lëvizjen tonë e për ta mbajtur pushtetin e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Jorn Rohde: Dërgimi i Projektligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës në Komisionin e Venecias është veprim i duhur

Jorn Rohde: Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje legjitimitetin e rregullores së BQK-së

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, deklaroi se Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje …