leoni

Të mërkurën të mbahet seanca e jashtëzakonshme me kërkesë të Grupit Parlamentar të LDK-së

Hedhet në votim por nuk kalon marrëveshja për themelimin e Fondit për Ballkanit Perëndimor

Përkundër kërkesës së vazhdueshme të ministrit të Jashtëm Enver Hoxhaj Kuvendi i Kosovës nuk ka arritur që ta ratifikojë Marrëveshjen për themelimin e Fondit për Ballkanin Perëndimor. Për këtë kanë votuar 70 deputetë, dy deputetë kanë qenë kundër dhe nëntë të tjerë kanë abstenuar. Vlen të theksohet se opozita ishte kundër kësaj marrëveshje e cila nuk arriti t’i marr votat e nevojshme.

Kontrolloni gjithashtu

Në shënimin e 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës, kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti u nderua me mirënjohje në Kaçanik

Në shënimin e 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës, Ali Ahmeti u nderua me mirënjohje …