Hekuran Murati

Hekuran Murati: Është argumentuar shumë herë se pse s’duhet lejuar tërheqja e parave nga Trusti Pensional i Kosovës

Ministri i Financave, Hekuran Murati, thotë se është argumentuar shumë herë se pse s’duhet lejuar tërheqja e parave nga Trusti Pensional i Kosovës. Ai i ka quajtur matrapazë politikanët, të cilët sipas tij po e përdorin këtë mundësi Argumentet ekonomike dhe racionale, sipas tij janë dhënë se pse ajo është një gjë e keqe. Këtë e  pata paralajmëruar qysh edhe herën e parë kur pat ndodhë”, thotë Murati. Edhe në vitin  2020 kam qenë kundër tërheqjes së parave nga Trusti dhe për këtë ka dhënë arsyet. Nëse lejohet tërheqja një herë shkakton precedent të rrezikshëm që pastaj secili politikan mund ta premtojë këtë  edhe në fushatë zgjedhore,  ministrit, Hekuran  Murati.

Kontrolloni gjithashtu

Franca, Spanja dhe shtete të tjera në Parlamentin Evropian sërish shpehen kundër liberalizimit të vizave për Kosovën

Çështja e vizave për vendin tonë do të diskutohet më 13 tetor, në Bruksel, ashtu sikur është diskutuar dhjetëra herë deri tani

Presidenca çeke e cila përfaqëson  Bashkimin Evropian e ka vendosur  zyrtarisht në rend dite diskutimin …