Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Homazhe te varrezat e dëshmorëve në Suharekë për shënimin e “Epopeja e UÇK-së”

Homazhe te varrezat e dëshmorëve në Suharekë për shënimin e “Epopeja e UÇK-së”

Në shenjë nderimi dhe respekti për shënimin e ditëve të lavdishme të “Epopesë së UÇK-së”, Kryetari i Komunës së Suharekës, Sali Asllanaj, drejtorë te drejtorive komunale, përfaqësues të strukturave politike, të shoqatave të dala nga lufta e UÇK-së dhe qytetarë tjerë kanë bërë homazhe të Parku i dëshmorëve në Suharekë. Homazhe kanë bërë edhe përfaqësues të FSK-së të cilëve u printe Gëzim Hazrolli, gjeneral si dhe pjesëtarë të Policisë së Kosovës me në krye Komandantin e stacionit policor në Suharekë, kapiten Milazim Lumi.

Kontrolloni gjithashtu

Islamic Relief Kosova ndihmon familjet me nevojë të Komunës së Hanit të Elezit

121 pako me nga 7 kg mish është kontributi humanitarë i radhës i Islamic Relief ...