KEK
Fillimi / Lajmet / Hoti: Deri në fund të vitit mjekët do të marrin nga 250 euro shtesë, infermierët nga 150 dhe stafi mbështetës nga 100
Avdullah Hoti: LDK brenda tri ditëve do ta caktojë kandidatin për kreun e qeverisë

Hoti: Deri në fund të vitit mjekët do të marrin nga 250 euro shtesë, infermierët nga 150 dhe stafi mbështetës nga 100

Kryeministri Hoti, ministri Zemaj dhe përfaqësuesit e Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë të Kosovës janë pajtuar për pagesat shtesë për të punësuarit në institucionet publike shëndetësore të Republikës së Kosovës, në sistemin primar, sekondar dhe terciar, deri në fund të vitit 2020, bazuar në ligjin AntiCovid. Duke marr në konsideratë mundësitë financiare që Qeveria e Republikës së Kosovës ka në këtë periudhë, për të mbështetur të punësuarit në sistemin publik shëndetësorë, palët u morën vesh që pagesat shtesë për muajit shtator-dhjetor të jenë si në vijim: për mjekët – 250 euro në muaj, për infermierët – 150 euro në muaj dhe stafin mbështetës – 100 euro në muaj.

Kontrolloni gjithashtu

24 vjet nga rënia heroike në altarin e lirisë të gjeneralit Luan Haradinaj, në kufirin shqiptaro-shqiptar

24 vjet nga rënia heroike në altarin e lirisë të gjeneralit Luan Haradinaj, në kufirin shqiptaro-shqiptar

24 vjet më parë, në njërën prej betejave të para të UÇK-së kundër forcave pushtuese ...