KEK
Fillimi / Lajmet / Sërish dështon Projektligjit për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së, LDK dhe Vetëvendosje nuk marrin pjesë fare në votim
RKL: Mos-votimi i projektligjit për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së, është pajtim me apo pa dashje me qëndrimin e Serbisë

Sërish dështon Projektligjit për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së, LDK dhe Vetëvendosje nuk marrin pjesë fare në votim

Deputetët e Kuvendit të Kosovës sërish nuk i dhanë mbështetje Projektligjit për mbrojtjen e vlerave të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Në votimin për Projektligjin për vlerat e UÇK-së kanë marrë pjesë vetëm 31 deputetë. Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje nuk kanë marr pjesë fare në votim. Për shkak të mungesës së kuorumit për votimin e këtij projektligji, i njëjti mund të hidhet në votim në një rast tjetër.

Kontrolloni gjithashtu

Sot në Kuvendin e Kosovës diskutohet për gjendjen në arsim gjatë pandemisë dhe rrymën në veri

Sot në Kuvendin e Kosovës diskutohet për gjendjen në arsim gjatë pandemisë dhe rrymën në veri

Kuvendi i Kosovës sot do të mbajë seancë plenare në të cilën pritet të ketë ...