Fillimi / Lajmet / Avdullah Hoti: 1 miliard euro do të mobilizohen për zbatimin e Pakos për Rimëkëmbje Ekonomike
Hoti thotë se në qeverisjen e tij 1 miliard euro do të mobilizohen për zbatimin e Pakos për Rimëkëmbje Ekonomike

Avdullah Hoti: 1 miliard euro do të mobilizohen për zbatimin e Pakos për Rimëkëmbje Ekonomike

I dekretuari për kryeministër nga radhët e LDK-së, Avdullah Hoti, ka bërë me dije se mbi 1 miliard euro do të mobilizohen për zbatimin e Pakos për Rimëkëmbje Ekonomike të qeverisë së re. “Një pjesë e konsiderueshme e këtyre mjeteve do të futen në ekonomi sivjet, për të mbështetur bizneset që të qëndrojnë në treg dhe të mbajnë punëtorët në punë. Ndërkaq, në vitet në vijim do të mbështeten investimet private dhe publike që krijojnë vende pune në prodhim, bujqësi, teknologji dhe sektorë me vlerë të shtuar”, ka shkruar Hoti. Ai ka thënë se në zbatimin e masave të kësaj pakoje do të përfshihen odat ekonomike, bankat, shoqatat e profesionistëve, institucionet akademike, komunat, investitorë nga diaspora dhe partnerët ndërkombëtarë që mbështesin zhvillimin e Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

KOMF publikon Raportin e Monitorimit “Komuna Ime, e Drejta Ime Sociale”

KOMF publikon Raportin e Monitorimit “Komuna Ime, e Drejta Ime Sociale”

Në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 1 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, Koalicioni i ...