MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Lajmet / Hoxhaj: Lukas Mandl është zë i fuqishëm në Parlamentin Evropian, sa për Austrinë po aq edhe për Kosovën
Hoxhaj: Lukas Mandl është zë i fuqishëm në Parlamentin Evropian, sa për Austrinë po aq edhe për Kosovën

Hoxhaj: Lukas Mandl është zë i fuqishëm në Parlamentin Evropian, sa për Austrinë po aq edhe për Kosovën

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka deklaruar se Lukas Mandl është zë i fuqishëm në Parlamentin Evropian, sa për Austrinë po aq edhe për Kosovën. “Lukas Mandl është zë i fuqishëm në Parlamentin Evropian sa për Austrinë po aq edhe për Kosovën. Si mysafir nderi në ditëlindjen e tij pata kënaqësinë të flas për miqësinë time me të, por mbi të gjitha për miqësinë e Kosovës me të. Ne në Kosovë besojmë në atë që Lukas përfaqëson dhe jemi përjetë mirënjohës për mbështetjen që ia jep Kosovës”, shkruan Hoxhaj.

Kontrolloni gjithashtu

David Phillips: Prioritetet dhe pozicionimi i Shqipërisë duhet të përqendrohet në forcimin e lidhjeve me ato vende ku jetojnë shqiptarët

Phillips: Prioriteti i Shqipërisë duhet të përqendrohet në forcimin e lidhjeve me ato vende ku jetojnë shqiptarët

Krijimi i të ashtuquajturit  “Shengenit ballkanik” mori një goditje kur Mali i Zi bëri të ...