Airport Adem Jashari
kek
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Hoxhaj: Mungesa e perspektivës euro-atlantike për Ballkanin Perëndimor krijon hapësirë për ndikimin e Rusisë
Hoxhaj: Mungesa e perspektivës euro-atlantike për Ballkanin Perëndimor krijon hapësirë për ndikimin e Rusisë

Hoxhaj: Mungesa e perspektivës euro-atlantike për Ballkanin Perëndimor krijon hapësirë për ndikimin e Rusisë

Me ftesë të Federatës Universale të Paqës, zëvendëskryeministri i Kosovës Enver Hoxhaj, të shtunën ka marrë pjesë në Samitin e Paqës të Evropës Juglindore, që po mbahet në Tiranë. Në fjalën drejtuar të pranishmëve, ai ka theksuar se pavarësia e Kosovës është gurthemel i paqes në rajon. “Mungesa e perspektivës euro-atlantike për Ballkanin Perëndimor krijon hapësirë për ndikimin e Rusisë në destabilizimin e rajonit. Prandaj, BE duhet të jetë fer me shtetet e rajonit dhe të ofrojë perpektivë të qartë për ata që i kryejnë reformat në kuadër të procesit”, ka thënë Hoxhaj.

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj: Kosova ofron kushte të volitshme për investitorë të huaj por dhe ka kapacitete për t’i gjeneruar investimet

Haradinaj: Kosova ofron kushte të volitshme për investitorë të huaj por dhe ka kapacitete për t’i gjeneruar investimet

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, ka pritur sot në takim investitorë nga Izraeli dhe Shqipëria, ...