KEK
Fillimi / Lajmet / Hoxhaj: Nga marrëveshja e 4 shtatorit në SHBA është hequr pika e cila parashihte zotimin për njohjen reciproke
Hoxhaj: Nga marrëveshja e 4 shtatorit është hequr pika e cila parashihte zotimin për njohjen reciproke

Hoxhaj: Nga marrëveshja e 4 shtatorit në SHBA është hequr pika e cila parashihte zotimin për njohjen reciproke

Anëtari i Kryesisë së Partisë Demokratike të Kosovës, njëherësh deputet i Kuvendit, Enver Hoxhaj ka kritikuar Qeverinë Hoti për marrëveshjen ekonomike të arritur me Serbinë në Shtëpinë e Bardhë, më 4 shtator. Ai ka thënë se nga marrëveshja ekonomike është hequr pika e cila parashihte zotimin për njohjen reciproke. Sipas tij ky vlerësim nuk është vetëm i PDK-së por edhe i qytetarëve. Hoxhaj rithekson që nuk janë kundër dialogut por kundër qasjes së Qeverisë, që marrëveshja është rezultat i saj.

Kontrolloni gjithashtu

Mbështetur nga Ambasada e Kosovës në Japoni dhe MPJD mbahet diskutimi virtual “Miqësia ndërmjet Kosovës dhe Japonisë

Organizuar nga MPJD mbahet diskutimi virtual “Miqësia ndërmjet Kosovës dhe Japonisë”

Në mbështetje të Ambasadës së Republikës së Kosovës në Japoni dhe Ministrisë së Punëve të ...