KEK
Fillimi / Lajmet / Ministria e Punëve të Brendshme bënë të ditur se nga dita e sotme nis me aplikimin për patentshofer ndërkombëtar
MPB bënë të ditur se nga dita e sotme do të fillojë aplikimin për patentshofer ndërkombëtar

Ministria e Punëve të Brendshme bënë të ditur se nga dita e sotme nis me aplikimin për patentshofer ndërkombëtar

Agjencia e Regjistrimit Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme ka njoftuar se nga sot më 1 tetor, do të fillojë aplikimin për patentshofer ndërkombëtar. Bëhet me dije se aplikimi do të bëhet në të gjitha Qendrat për Pajisje me Dokumente, sipas procedurave të përcaktuara në Udhëzimin Administrativ Nr. 08/2020, për Përcaktimin e Formës, Përmbajtjes dhe Procedurës së Lëshimit të Patentë Shoferëve ndërkombëtar në Republikën e Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Veseli: Bizneset private shërbejnë si motorë të zhvillimit dhe janë kontribuesit më të mëdhenj me në buxhetin e shtetit

Kadri Veseli: Bizneset private shërbejnë si motorë të zhvillimit dhe janë kontribuuesit më të mëdhenj në buxhetin e shtetit

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka vizituar Viprint dhe Mitrometal, dy kompani serioze të Mitrovicës ...