KEK
Fillimi / Lajmet / Për studentët e vitit të dytë dhe të tretë viti i ri akademik 2020/21 fillon sot kurse për studentët e rinj me vonë
Për studentët e vitit të dytë dhe të tretë viti i ri akademik 2020/21 fillon sot kurse për studentët e rinj me vonë

Për studentët e vitit të dytë dhe të tretë viti i ri akademik 2020/21 fillon sot kurse për studentët e rinj me vonë

Viti i ri akademik 2020/2021, fillon sot në institucionet e arsimit të lartë, për studentët e vitit të dytë dhe të tretë, kurse për studentët e rinj të vitit të parë do fillojë me vonesë. Viti i ri akademik për institucionet e arsimit të lartë ka filluar sot në formën online dhe të kombinuar. Për shkak të pandemisë, shumë njësi akademike e kanë filluar mësimin online, ndërsa ato që kanë specifika të veçanta, mësimin e organizojnë në klasë.  Provimet pranuese për kandidatët e rinj dhe provimet e tjera do të mbahen në ambiente të fakulteteve, ndërsa ligjëratat, konsultimet dhe aktivitetet e tjera do të organizohen në distancë.

Kontrolloni gjithashtu

VV: Qytetarët e Prishtinës janë kundër një politike që është diskriminuese sikur ideja e fundit e Shpend Ahmetit

VV: Qytetarët e Prishtinës janë kundër një politike që është diskriminuese sikur ideja e fundit e Shpend Ahmetit

Asambleisti i Lëvizjes Vetëvendosjes, Egzon Azemi, ka thënë se ideja e Kryetarit të Prishtinës, Shpend ...