Fillimi / Lajmet / Hungaria mund t’i ndihmojë Austrisë për t’i kthyer emigrantët në Kosovë dhe në Shqipëri
Victor Orban

Hungaria mund t’i ndihmojë Austrisë për t’i kthyer emigrantët në Kosovë dhe në Shqipëri

Kryeministri i Hungarisë, Viktor Orban, ka deklaruar se vendi i tij ka gatishmëri për t’i marrë prapa disa emigrantë nga Austria, sipas rregullave të Bashkimit Evropian, me qëllim për t i kthyer ata në vendin e tyre të origjinës, në Kosovë dhe në Shqipëri. Ai tha se Hungaria ka marrëveshje dhe procedura me vendet e origjinës, e po ashtu, edhe me shtetet nëpër të cilat emigrantët do të kthehen në shtëpitë e tyre me autobusë. Hungaria do t’i merrte prapa vetëm emigrantët që kanë hyrë në BE duke u regjistruar në Hungari, në harmoni me rregullat për azil të Dublinit, ndërsa ata nga Lindja e Mesme, që kanë hyrë në BE nëpër Greqi, do të refuzohen.

Kontrolloni gjithashtu

IKSHPK: Cilësia jo e mirë e ajrit është ndër kontribuuesit kryesorë në shfaqjen e problemeve shëndetësore

IKSHPK: Cilësia jo e mirë e ajrit është ndër kontribuuesit kryesorë në shfaqjen e problemeve shëndetësore

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës thotë se cilësia jo e mirë e ajrit ...