KEK
Fillimi / Lajmet / Hysen Durmishi: Mos na lëndoni më shumë o ju medie të pushtetit kriminal!
Drejtori i Infrastrukturës në Komunën e Prishtinës, Hysen Durmishi, përmes një postimi të tij iu ka drejtuar medieve të pushtetit duke i akuzuar për paraqitjet

Hysen Durmishi: Mos na lëndoni më shumë o ju medie të pushtetit kriminal!

Drejtori i Infrastrukturës në Komunën e Prishtinës, Hysen Durmishi, përmes një postimi të tij iu ka drejtuar medieve të pushtetit duke i akuzuar për paraqitjet e kundërligjshme të të dhënave dhe komenteve  lidhur me vdekjen tragjike të Arstrit Deharit. Në postimin e tij ai ka shkruar “Ju medie të pushtetit a po mendoni ndonjëherë që i vie fundi edhe këtij pushteti kriminal. I vjen  fundi edhe këtij pushteti të Klanit Pronto. Do të ju vie fundi edhe juve bashkë me ta. Mos mendoni se harrojmë. Më e pakta që duhet ta mendoni është që zvarrë do të nxjerrim e do të ju dërgojmë në burg o kriminelë. Mos na lëndoni më shumë o të pështirë. Nuk ju falim kurrë kriminelë!” ka shkruar Durmishi në profilin e tij në internet.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons edhe njëherë i është drejtuar me shkresë Kuvendit të Kosovës, ...