Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / IKSHPK kërkon nga qytetarët që t’i zbatojnë rekomandimet dhe masat për mbrojtje nga koronavirusi
Pas vështirësimit të situatës më pandeminë IKSHPK apelon qytetarët të mbajn maska dhe ta ruajnë distancën

IKSHPK kërkon nga qytetarët që t’i zbatojnë rekomandimet dhe masat për mbrojtje nga koronavirusi

Gjendja e krijuar nga përhapja e virusit korona ka bërë që Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës të kërkoj nga qytetarët që t’i zbatojnë rekomandimet dhe masat për mbrojtje nga koronavirusi. Instituti ju ka drejtuar me një thirrje të gjithë qytetarëve duke theksuar se virusi korona është i pranishëm kudo! Ju lutemi pëmbajuni rekomandimeve! Zbatimi i rekomandimeve të Institutit Kombëtar dhe Ministrisë së Shëndetësisë shpëton jetë! Këtë duhet ta bëjë çdo qytetar i Republikës së Kosovës, që të ruajë veten, të afërmit dhe të tjerët. Nuk ka të drejtë askush të rrezikojë jetën e të afërmve të tyre, të moshuarve dhe personave me sëmundje kronike për shkak të pakujdesit dhe mos zbatimit të rekomandimeve. BARTJA E MASKAVE MBETET OBLIGATIVE!, thuhet në mes tjerash në apelin e Institutit Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës drejtuar qytetarëve.

Kontrolloni gjithashtu

Valdete Daka: Mjetet që nuk janë harxhuar nga zgjedhjet e 6 teorit iu janë kthyer buxhetit të Kosovës

Valdete Daka: Mjetet që nuk janë harxhuar nga zgjedhjet e 6 teorit 2019 i janë kthyer buxhetit të Kosovës

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit ka shqyrtuar Raportin Vjetor të Komisionit Qendror ...