KEK
Fillimi / Institucionet / Inspektorët në Deçan së bashku me Policinë inspektojnë zbatushmërinë e masave anti covid

Inspektorët në Deçan së bashku me Policinë inspektojnë zbatushmërinë e masave anti covid

Drejtoria për Punë Inspektuese, gjegjësisht Inspektorët Sanitarë dhe Inspektorët e tjerë të autorizuar të komunës së Deçanit, së bashku me Policinë e Kosovës kanë filluar me inspektime, lidhur me mbikëqyrjen e zbatimit të vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës numër 01/10 dhe rekomandimeve të dala nga Shtabi Emergjent Komunal. Drejtoria për Punë Inspektuese, kërkon nga të gjithë qytetarët e Komunës së Deçanit, që t’i përmbahen udhëzuesve të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, me qëllim që të parandalojmë përhapjen e virusit COVID-19. Kjo masë vlen deri në një vendim tjetër të Qeverisë së Republikës së Kosovës!

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Junikut ka hapur Diskutim Publik që ka të bëjë me Planin për Menaxhimin e Mbeturinave 2020-2025

Komuna e Junikut ka hapur Diskutim Publik që ka të bëjë me Planin për Menaxhimin ...