Teuta Shala: Instituti i Historisë “Ali Hadri” – Prishtinë do të promovojë botimet vjetore, prill 2023 – prill 2024

Më 18 prill 2024, duke filluar nga ora 11:00, Instituti i Historisë “Ali Hadri” – Prishtinë do të promovojë botimet vjetore (prill 2023 – prill 2024). Bashkëngjitur gjeni Ftesën dhe Programin e këtij aktiviteti.

Vendi i promovimit të botimeve: Amfiteatri i Institutit të Historisë “Ali Hadri” – Prishtinë.

Darka shtrohet në orën 19:00 te Taverna greke, rruga “Eqrem Çabej”, Nr:9, Prishtinë.

Me respekt, Prof. Dr. Teuta Shala-Peli Drejtore e Institutit të Historisë “Ali Hadri” – Prishtinë

Kontrolloni gjithashtu

Në moshën 73-vjeçare ndërroi jetë, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim Hoxha nga fshati Semetisht i Therandës

Sot në varrezat e fshatit Semetisht, u varros me nderime, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim Hoxha

Sot në varrezat e fshatit Semetisht, u varros me nderime, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim …