Fillimi / Institucionet / International Charity Organization ndihmon familjet vitiase në nevojë me pako ushqimore

International Charity Organization ndihmon familjet vitiase në nevojë me pako ushqimore

International Charity Organization, ka vazhduar me aktivitet e saj humane për qytetarët vitias të cilët kanë nevojë. Gjatë ditës ata kanë bërë shpërndarjen e 100 pakove me mish për 200 familje vitias dhe atë në kuadër të aksionit “Qurban Kosovo 2021”. Me këtë rast Drejtoresha për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Valentina Mehmeti ka falënderuar këtë organizatë e cila në vazhdimësi përmes projekteve të ndryshme ka ndihmuar qytetarët vitias të cilët kanë nevojë për mbështetje shkaku i gjendjes së vështirësuar financiare. Ajo tha se kjo ndihmë vlerësohet lartë nga kjo komunë por edhe nga qytetarët vitias sidomos në këtë kohë kur ka rritje të çmimeve për produktet ushqimore.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës së Hanit të Elezit

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Mehmet Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës ...