Fillimi / Lajmet / Sot është bojkotuar procesi mësimor nga profesorët e gjimnazit “Sami Frashëri” në Prishtinë
Sot është bojkotuar procesi mësimor nga profesorët e gjimnazit “Sami Frashëri” në Prishtinë

Sot është bojkotuar procesi mësimor nga profesorët e gjimnazit “Sami Frashëri” në Prishtinë

Sot është bojkotuar procesi mësimor nga profesorët e gjimnazit “Sami Frashëri” në Prishtinë. Deri tek ky vendim ka ardhur për arsye të emërimit të drejtorit të ri, me ç’ rast profesorët po pretendojnë se drejtoresha e re, Fahrije Ratkoceri, është emëruar jashtëligjshëm. Lidhur me këtë informatë, Radio Kosova e Lirë është përpjekur  të kontaktoj drejtorinë e gjimnazit “Sami Frashëri” dhe Ministrinë e Arsimit,  por asnjëra nuk kanë qenë të qasshme për të dhënë informacion lidhur me këtë rast. Drejtor i deritashëm i gjimnazit “Sami Frashëri” në Prishtinë, ishte z. Fetah Zejnullahu.

Kontrolloni gjithashtu

Elmi Reçica qëndroi në Gjenevë të Zvicrës, në nismën e PDK-së për hapjen e nëndegëve kudo ku jetojnë shqiptarët, në mërgim

Elmi Reçica qëndroi në Gjenevë të Zvicrës, në nismën e PDK-së për hapjen e nëndegëve kudo ku jetojnë shqiptarët, në mërgim

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Elmi Reçica,  ka qëndruar për vizitë në Gjenevë të ...