Fillimi / Lajmet / Ish-inspektori i SHP të UÇK-së, Rexhep Selimi është ftuar nga Gjykata Speciale në cilësinë e të dyshuarit
Rexhep Selimi

Ish-inspektori i SHP të UÇK-së, Rexhep Selimi është ftuar nga Gjykata Speciale në cilësinë e të dyshuarit

Ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Rexhep Selimi, do të merret në pyetje  gjatë javës së ardhshme nga Gjykata Speciale në Holandë. Ai ka thënë se nga Gjykata Speciale është ftuar në cilësinë e të dyshuarit. Ashtu sikurse edhe pothuajse të gjithë anëtarët e SHP të UÇK-së dhe shumë luftëtarë tjerë të Lirisë, jam i ftuar që të merrem në pyetje nga Zyra e Prokurorit të Specializuar në cilësinë e të dyshuarit. Intervistimi do të zhvillohet gjatë javës së ardhshme në Zyrën e Prokurorit të Specializuar, në Holandë. Edhe ushtari i UÇK-së, Xhavit Elshani, është ftuar nga Gjykata Speciale. Ai thotë se nga Gjykata është ftuar në cilësinë e dëshmitarit. Ditë më parë nga Gjykata Speciale kanë marrë ftesa edhe Durmish Gashi dhe Halil Çardaku.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Kosovës Thaçi përkujton vëllezërit Bytyqi

Kryetari i Kosovës Thaçi përkujton vëllezërit Bytyqi në 21 vjetorin e vrasjes se tyre nga shteti serb

Kryetari i Kosovës Hashim Thaçi ka thënë se edhe pse u bënë 21 vjet nga ...