valamobile
MIT
mbpzhr 2018
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Jahari: Xhafer Avdullahi dhe Zenë Veseli, ranë duke përmbushur obligimin moral e kombëtar për lirinë e vendit
Jahari: Xhafer Avdullahi dhe Zenë Veseli, ranë duke përmbushur obligimin moral e kombëtar për lirinë e vendit

Jahari: Xhafer Avdullahi dhe Zenë Veseli, ranë duke përmbushur obligimin moral e kombëtar për lirinë e vendit

Sot në Skeneraj janë përkujtuar dëshmorët e Açarevës heroike, Xhafer Avdullahi dhe Zenë Veseli në 20  vjetorin e rënies së tyre.  “Me respekt dhe mirënjohje të thellë, në 20 – vjetorin e rënies së tyre, kujtojmë sot dëshmorët e Açarevës heroike, Xhafer Avdullahi dhe Zenë Veseli, të cilët duke përmbushur obligimin moral e kombëtar, për lirinë e vendit, ranë në fushën e nderit, për të jetuar përjetësisht në kujtesën tonë kolektive veprat e tyre të larta e të pastra”, ka shkruaj Jashari.

Kontrolloni gjithashtu

Prej 19 deri më 24 maj në Burgun e Dubravës serbët kanë vrarë e masakruar rreth 150 shqiptarë

Prej 19 deri më 24 maj të vitit 1999 serbët kanë vrarë e masakruar rreth 150 shqiptarë në Burgun e Dubravës

Nga 19  maji dhe në vazhdim deri më 24 maj në Burgun e Dubravës serbët ...