kek
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Lajmet / Jakup Krasniqi: Nuk qëndron konstatimi se pa zgjidhjen e mosmarrëveshjes, Kosova e as Serbia s’kanë vend në BE
Jakup Krasniqi

Jakup Krasniqi: Nuk qëndron konstatimi se pa zgjidhjen e mosmarrëveshjes, Kosova e as Serbia s’kanë vend në BE

Ish-kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, thotë se Kosova dhe Serbia nuk mund të futen “në një thes”  sa i përket arritjes së marrëveshjes në mes të të dyja vendeve, për shkak se nëse ekziston ndonjë vend në Evropën Juglindore që nuk ka qenë i gatshëm për marrëveshje politike në asnjë rast, ka qenë dhe vazhdon të jetë Serbia. Jakup Krasniqi kushti se “pa zgjidhjen e mosmarrëveshjes, as Kosova e as Serbia s’kanë vend në Bashkimin Evropian.  Kosovës mund t’i vihen kushte vetëm për shkak të dëgjueshmërisë së skajshme të drejtuesve të saj. Është i  kuptim konstatimi se “pa zgjidhjen e mosmarrëveshjes, Kosova e as Serbia s’kanë vend në BE”! Në të parë kjo thënie të duket se është krejt normale, e saktë, më përmbajtjeje e drejtësi politike, por në fakt po të analizohet drejtë, duke pasur parasysh raportet e Serbisë me Kosovën, thënia nuk ka as përmbajtje logjike se për të tjerat as mos të flasim. Krimineli dhe viktima e tij kurrë nuk mund të hyjnë ne një thes ka saktësuar Jakup Krasniqi.

Kontrolloni gjithashtu

Xhavit Haliti: Driton Selmanajn ta njohë opinioni si politikan të besueshëm për opinionin, për vlerësimet politike, jo si opinionist i paguar

Xhavit Haliti: Nuk është mirë të gëzohet dikush për ata që kanë luftuar e që janë të detyruar të shkojnë në burg

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti, iu kundërpërgjigjur liderit të Vetëvendosjes, Albin Kurtit, i ...