KEK
Fillimi / Lajmet / Janë bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme që të hënën të fillojë gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor
Janë bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme që të hënën të fillojë gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor

Janë bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme që të hënën të fillojë gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor

Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Drejtoritë Komunale të Arsimit deklarojnë se janë bërë të gjitha përgatitjet që të hënën të nisë gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor 2020/2021. Përfaqësues të këtyre institucioneve thonë se është bërë dezinfektimi i objekteve shkollore dhe pajisja me mjete mbrojtëse nga COVID-19 janë disa nga Fillimi i procesit mësimor nuk rrezikohet të shtyhet as nga greva e paralajmëruar nga Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, të cilët i kanë dhënë afat edhe një javë qeverisë dhe Ministrisë së Arsimit, që të shqyrtojnë dy kërkesat e tyre, atë për shtesa në pagë për punëtorët e këtij sektori dhe nënshkrimin e kontratës kolektive.

Kontrolloni gjithashtu

PZAP e refuzon kërkesën e Meliza Haradinaj-Stublla për rinumërim të votave në komunën e Dragashit

PZAP e refuzon kërkesën e Meliza Haradinaj-Stublla për rinumërim të votave në komunën e Dragashit

Kandidatët për deputetë nga subjektet e ndryshme politike kanë pasur të drejtën për ankesa në ...