mbpzhr 2018
akp deri me 27 shkurt
valamobile
Fillimi / Lajmet / Jens Stoltenberg thotë se NATO është e zhgënjyer për vendosjen e taksës nga ana e Qeverisë së Kosovës
Jens Stoltenberg thotë se NATO është e zhgënjyer për vendosjen e taksës nga ana e Qeverisë së Kosovës

Jens Stoltenberg thotë se NATO është e zhgënjyer për vendosjen e taksës nga ana e Qeverisë së Kosovës

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, në një adresim për media në Bruksel, ka thënë se NATO është e zhgënjyer për vendosjen e taksës nga ana e Qeverisë së Kosovës. Stoltenberg ka folur edhe për FSK-në, ku ka theksuar se pa lejen e KFOR-it, ata nuk mund të shkojnë në veri. “Disa aleatë në NATO janë të zhgënjyer me vendimin e taksës. Ne gjithashtu kërkojmë respektimin e Marrëveshjes së Brukselit, dhe është e qartë se forcat e sigurisë vendore nuk mund të hyjnë në veri pa lejen e Komandantit të KFOR-it”, ka thënë Stoltenberg.

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi i Kosovës me një sesion nderimi përkujtoi 11-vjetorin e shpalljes së pavarësisë

Kuvendi i Kosovës me një sesion nderimi përkujtoi 11-vjetorin e shpalljes së pavarësisë

Kuvendi i Kosovës  me një sesion nderimi, përkujtoi 11-vjetorin e shpalljes së pavarësisë. Edhe kryeministri ...