tv dielli
Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj është takuar sot me kryetarin e Kastriotit, Xhafer Gashi
Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj është takuar sot me kryetarin e Kastriotit, Xhafer Gashi

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj është takuar sot me kryetarin e Kastriotit, Xhafer Gashi

Kryeministri Ramush Haradinaj është takuar me kryetarin e Kastriotit, Xhafer Gashi, me të cilin kanë diskutuar lidhur me ligjin për këtë qytet. Kreu i ekzekutivit deklaroi se do të punojnë me një dinamikë të përshpejtuar të implementimit të plotë të Ligjit për ketë qytet.“Për një dinamikë të përshpejtuar të implementimit të plotë të Ligjit për Obiliqin bashkëbiseduam sot me kryetarin Xhafer Gashi. Qytetarët e Obiliqit së shpejti do t’i gëzojnë përfitimet që sjell ky ligj, i cili do të ndikojë në përmirësimin e gjithëmbarshëm të mirëqenies dhe ngritjen e parametrave të ri buxhetor për këtë komunë”, ka shkruar Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Haxhiu: Përmbaruesit dhe noterët të veprojnë sipas ligjit dhe të mos i tejkalojnë kompetencat

Haxhiu: Përmbaruesit dhe noterët të veprojnë sipas ligjit dhe të mos i tejkalojnë kompetencat

Ministrja e Drejtësisë, ka thënë se e kanë për obligim të mbikëqyrin punën e noterëve, ...