KEK
Fillimi / Lajmet / Jo zyrtarisht bëhet e ditur se Ministria Drejtësisë pritet të shkarkojë stafin e Qendrës së Paraburgimit në Prizren
Nga dita e sotme u lejohet të dënuarve të jenë të lirë në vikende dhe të vizitohen nga familjarët e tyre

Jo zyrtarisht bëhet e ditur se Ministria Drejtësisë pritet të shkarkojë stafin e Qendrës së Paraburgimit në Prizren

Jo zyrtarisht bëhet e ditur se ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha pritet të shkarkojë stafin menaxherial të Qendrës së Paraburgimit në Prizren,  duke u bazuar në të dhënat që janë  gjetur nga Inspektorati i Ministrisë së Drejtësisë, të cilët kanë hartuar një raport pas vdekjes së Astrit Deharit në Qendrën e Paraburgimit në Prizren. Astrit Dehari ka vdekur më 5 nëntor në rrethana ende të pasqaruara derisa raporti i autopsisë që u bë publik të premten thuhet se nuk ka qenë i plotë dhe i njëanëshëm.

Kontrolloni gjithashtu

Pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike Kosova dhe Izraeli hapin Korporaten Zhvillimore dhe Investuese

Pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike Kosova dhe Izraeli hapin Korporaten Zhvillimore dhe Investuese

Menjëherë pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Kosovës dhe Izraelit është hapur Korporata Zhvillimore dhe ...