Jörn Rohde përkrah vendimet e Qeverisë së Kosovës për targat dhe dokumentet hyrëse-dalëse, në kufirin Kosovë-Serbi

Jörn Rohde përkrah vendimet e Qeverisë së Kosovës për targat dhe dokumentet hyrëse-dalëse, në kufirin Kosovë-Serbi

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde, pas takimit të sotëm me kryetaren Vjosa Osmani, ka thënë se përkrah vendimet e Qeverisë së Kosovës për targat dhe dokumentet hyrëse-dalëse dhe shtyrjen e zbatimit të tyre për datën 1 shtator në koordinim me SHBA-në dhe BE-në. Rohde ka thënë se vendimet e Qeverisë së Kosovës janë legjitime dhe plotësisht në përputhje me marrëveshjet e Brukselit. ka shkruar ambasadori gjerman në një postim të tij.

Kontrolloni gjithashtu

U përkujtua Masakra e Gollubovcit, ku 24 vite më parë, forcat serb vranë mizorisht 30 civilë shqiptarë, të fshatrave Plloqicë e Gollubovc

U përkujtua Masakra e Gollubovcit, ku 24 vite më parë, forcat serb vranë mizorisht 30 civilë shqiptarë, të fshatrave Plloqicë e Gollubovc

Sot është përkujtuar masakra e Gollubovcit, ku 24 vite më parë forcat serbe kanë vrarë …