Jovanoviq: Marrëveshja historike e serbëve dhe shqiptarëve është e rëndësishme jo vetëm në aspektin politikë por edhe për të ardhmen e fëmijëve tanë

Jovanoviq: Marrëveshja historike e serbëve dhe shqiptarëve është e rëndësishme, jo vetëm në aspektin politikë por edhe për të ardhmen

Kryetari i Partisë Liberal Demokratike, Çedomir Jovanoviq, njoftoi se kjo parti së shpejti do të ofrojë një platformë të gjerë për dialogun mbi Kosovën, e cila, siç tha ai, përpara çështjes së Kosovës do të krijojë një hapësirë për artikulimin e alternativës.“Marrëveshja historike e serbëve dhe shqiptarëve është nevoja e shoqërisë sonë dhe është e rëndësishme që kjo të arrihet jo vetëm për shkak të politikës ditore, por edhe për shkak të fëmijëve tanë”, tha ai në një intervistë për gazetën “Veçernje Novosti”.

Kontrolloni gjithashtu

Përplasja në mes të kryetares, Vjosa Osmani dhe kryekuvendarit, Glauk Konjufca, vë në dukje tensionet institucionale në Kosovë

Tensionet në mes ty dy institucioneve më të larta të shtetit të Kosovës dolën në …