KEK
Fillimi / Njoftime / Ka ndërruar jetë ish ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hamit Kelmendi nga fshati Marinë i komunës së Skenderajt

Ka ndërruar jetë ish ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hamit Kelmendi nga fshati Marinë i komunës së Skenderajt

Ka ndërruar jetë ish ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hamit Kelmendi nga fshati Marinë i komunës së Skenderajt. Ai ishte ushtar i dalluar dhe i përkushtuar dhe ka marrë pjesë në beteja të shumta të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kundër forcave të shumta ushtarake e paraushtarake të Serbisë. I ndjeri, Hamit Kelmendi ka qenë ushtar në Brigaden 113 “Mujë Krasniqi”. Lavdi jetës dhe veprës së tij atdhetare dhe i paharruar qoftë kujtimi për të.

Kontrolloni gjithashtu

Sindikata e Infermierëve të Kosovës pritet të mbajë sot konferencë për media lidhur me pagesën e orëve shtesë

Sindikata e Infermierëve të Kosovës pritet të mbajë sot konferencë për media lidhur me pagesën e orëve shtesë

Sindikata e Infermierëve të Kosovës pritet të mbajë sot konferencë për media para Klinikës së ...